Image
werkplaats slider lange foto

Onderhoud

Voordelen van service en onderhoud bij de Voorstad

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Image
foto pand werkplaats

Mazda onderhoud bij de Voorstad

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit, blijft tijdig onderhoud noodzakelijk. Bij de Voorstad is uw auto in goede handen. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw auto weer honderd procent veilig de weg op kan.

Wij maken gebruik van de modernste apparatuur, originele Mazda Olie en originele onderdelen om uw Mazda in Topconditie te houden.
Laat u een Mazda onderhoudsbeurt uitvoeren dan ontvangt u daarbij gratis de Mazda Euro Service dekking voor een heel jaar ( pechhulp door heel Europa ).

Mazda onderhoud
de onderhoudsbeurten voor uw Mazda, zoals ze door de fabrikant worden voorgeschreven, moeten jaarlijks plaatsvinden of om de 20.000km ( wat het eerst bereikt is). Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar. Door te kiezen voor Mazda onderhoud, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren probleemloos kunt genieten van uw Mazda!

Image
motor mazda

service de voorstad

 

WAAROM ZOU U NAAR DE VOORSTAD GAAN VOOR ONDERHOUD AAN UW MAZDA?
Bij de Voorstad denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij ons kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

MAZDA PECHHULP
Laat u jaarlijks het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda door de  Voorstad uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat uw Mazda gratis verzekerd is voor pechhulp in heel Europa!
In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,– per jaar.

VERVANGEND VERVOER / LEENFIETS / WACHTEN?
Bij de Voorstad hebben wij diverse mooie Mazda's beschikbaar als huurauto. Daarnaast hebben wij ook fijne leenfietsen beschikbaar, hier kunt u gratis gebruik van maken.
Wilt u liever wachten op de werkzaamheden van uw auto? Wij hebben een prima wachtruimte ingericht, waar u onder het genot van heerlijke koffie of thee en de krant kunt wachten op de reparatie van uw auto. Er is natuurlijk ook gratis WiFi beschikbaar.

TRANSPARANTE PRIJZEN
Vóór iedere servicebeurt neemt onze receptionist de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW.

 

 

Bij de Voorstad staan we voor:
KWALITEIT
VAKMANSCHAP
ENTHOUSIASME

Service of onderhoud inplannen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Herman Appel

Herman Appel

receptie