079-331 92 09     MAZDA DE VOORSTAD B.V. / AKKERDREEF 383 / 2723 XZ ZOETERMEER

Werkplaats

Mazda Erkend Schadeherstel

We hopen niet dat het u overkomt, maar het kan gebeuren dat u met uw Mazda betrokken raakt bij een aanrijding. Natuurlijk is het dan prettig dat uw Mazda, net als u, weer zo snel mogelijk in perfecte conditie verkeert. Zonder onnodige zorgen.

Wij, als uw Mazda dealer zijn aangesloten bij Mazda Erkend schadeherstel en Schade Garant. Dat wil zeggen dat we aan alle, contractueel vastgelegde, voorwaarden voldoen. Daarmee bent u niet alleen verzekerd van perfecte zorg voor het herstel van uw Mazda, maar ook van een vlotte afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Bovendien kunnen we ook zorg dragen voor een vervangende auto tijdens de reparatie.

Mazda’s zijn voorzien van airbagsystemen in het stuur, in het dashboard, in de stoelen en in de dakstijlen. Maar ook zaken als gordelspanners en antiwhiplesh systemen ontbreken niet. Dit alles vraagt buitengewoon veel kennis van de auto. Reden temeer om voor de Mazda Erkend dealer/reparateur te kiezen als het gaat om schadeherstel.

Mocht het u overkomen dat uw kostbare bezit beschadigd raakt en u wilt ook in het herstellen van de schade het beste?

Aircoservice

Voorkom geurtjes!

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Met onze Mazda Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Maximale prestaties

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Inspectie
  • Reiniging (anti schimmelbehandeling)
  • Controle van het aircosysteem
  • Uitvoering van de Mazda Diagnose Test van het gehele systeem. Dit bestaat uit controle van de werking van de droger en condensor.
  • Als extra verstuiven we een desinfecterend middel van een bacterie dodende stof door alle luchtkanalen, inclusief reinigingn en droging van het airconditioningcircuit.

Download hier een europees schadeformulier

De airco-onderhoudsbeurt is alléén van toepassing op een werkend aircosysteem. Indien er een defect wordt geconstateerd dient er te worden gezocht naar een oorzaak. Een airconditioning is een gesloten systeem wat onder druk functioneert. Om te zoeken naar de oorzaak gaan we een diagnose uitvoeren. Dit doen we door te vacumeren. Hierbij zoeken we onder druk naar een lek. Als we weten waar het lek zich bevind kunnen we inzicht geven over de te verwachten kosten om het systeem te herstelen. Indien het systeem is hersteld, moet het systeem afgevuld worden met koudemiddel.

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt vaak als het u niet uitkomt! Wij hebben de kennis en papieren in huis om uw airconditioning in top conditie te houden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose-apparaten van Mazda. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

 

Betaalmogelijkheden

U kunt de factuur bij ons op de volgende manieren voldoen:

  • Contant
  • Per PIN
  • VISA
  • Mastercard

Let op: betaling met creditcard kan uitsluitend bij onderhoud- en magazijnfacturen

Mazda de Voorstad © 2019 - Alle rechten voorbehouden | Privacy