079-331 92 09     MAZDA DE VOORSTAD B.V. / AKKERDREEF 383 / 2723 XZ ZOETERMEER

Mobiliteit

Euro Mobiliteits Service

Mazda Motor Nederland besteedt bijzonder veel zorg aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daardoor heeft u een technisch hoogwaardig product in handen. Maar ondanks alle zorg die we aan de productie en aflevering van uw auto schenken, is het niet uit te sluiten dat u een keer geconfronteerd word met pech onderweg, ruitbreuk of een ongeval. Daarom bieden we u Mazda Euro Service:

Deze service houdt in dat u op elke nieuwe Mazda 15 jaar lang aanspraak kunt maken op snelle en persoonlijke service bij pech onderweg. Een telefoontje naar 088 – 006 5 900 is genoeg om Mazda Euro Service in te schakelen, in Nederland en Europa. Deze service is alleen geldig als uw Mazda volledig en tijdig wordt onderhouden volgens fabrieksspecificatie bij de Mazda dealer. Deze service wordt jaarlijks verlengd op de dag van onderhoud van uw auto. Heeft uw auto langer dan 365 dagen geleden onderhoud gehad, dan heeft u geen recht op deze service.

Mazda Euro Service voorziet in reparatie onderweg, transport van uw Mazda naar de dichtstbijzijnde Mazdadealer (als reparatie onderweg niet mogelijk is) en, indien nodig, een vervangende auto.
 

Oorzaken van strandingen
Accu leeg     23,9%
Startproblemen     20,9%
Band(en) lek     11,5%
Motor onbekend     8,4%
Verlichtingscircuit     2,9%
Sleutel in voertuig     1,9%
Elektronisch onbekend     1,7%
Koel/Verwarming onbekend     1,5%
Accu defect     1,4%
Brandstof onbekend     1,1%
Diversen     27,7%

De voordelen van de Mazda pechhulp pas

Er komen vele voordelen kijken bij de Mazda pechhulp pas. Waar je ook bent in Nederland en Europa met de Mazda pechhulp pas hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Met de pechhulp pas kan u 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp krijgen. En maak je maar geen zorgen om enorme kosten, want met de pechhulp pas krijgt u gratis hulp onderweg. Deze hulp bestaat uit verloren, afgebroken of in uw Mazda gelaten sleutels, een lege brandstoftank, starthulp en lekke banden. Met de pas ben je niet alleen verzekerd van hulp op de weg, ook op juridisch gebied zit u veilig. Met de pas krijg je juridisch hulpverlening bij een verkeers ongeval (uitsluitend bij letsel of overlijden)
Met de Mazda pechhulp pas kan u ook rekenen op transporthulp. Indien nodig bent u verzekerd van vervangend vervoer of een vervangende chauffeur indien nodig. Ook is het mogelijk om een overnachting of door-/ terugreis via trein of vliegtuig te regelen. Met een Nederlands sprekende alarmcentrale bent u zeker van goede communicatie op dit gebied. Noodreparatie nodig? Ook dan komt de pas goed uit. Met de pas bent u voorzien van noodreparatie ter plekke. Als dit niet mogelijk is wordt uw auto getransporteerd naar de Mazda-dealer/Erkend Mazda Reparateur.

Mazda de Voorstad © 2019 - Alle rechten voorbehouden | Privacy