Image
Mazda CX-60

DE VOLLEDIG NIEUWE MAZDA CX-60

Rijklaar vanaf
0
Bijtelling p.m. vanaf
0

Het is zover! De eerste Plug-in Hybride van Mazda ooit komt op een compleet hoger niveau waarin efficiëntie, kracht, kwaliteit, vakmanschap, design en rijplezier ongekend zijn.

Dit najaar wordt de Mazda CX-60 in de showroom verwacht. Wil je meer informatie over dit gloednieuwe model? Neem dan contact met ons op.

Ontdek de volledig nieuwe Mazda CX-60

Een top dealer waar een klant zich koning voelt. Ik kan bedrijf van harte aanbevelen.
Pascal Beuman
Bij de Voorstad staan we voor:
KWALITEIT
VAKMANSCHAP
ENTHOUSIASME

Prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda CX-60 prijslijst

Mazda CX-60 Prijslijst

Image
Mazda CX-60 Teaser

ONZE NIEUWE PLUG-IN HYBRIDE SUV

Deze volledig nieuwe SUV kenmerkt zich door een efficiënte en krachtige motor dankzij Plug-in Hybride, wat zorgt voor minder CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. En met een elegant en toch krachtig design wordt de kenmerkende Japanse schoonheid benadrukt. Zo zorgt zowel het interieur als exterieur voor ongekende luxe en een hoogwaardige afwerking. Als je achter het stuur stapt, word je gelijk overtuigd door de fantastische rijeigenschappen, de uitrusting en de technologie, die je verwachtingen ver overtreffen. Het Jinba Ittai gevoel komt namelijk meer dan ooit tevoren tot zijn recht.

DISCLAIMER

Mazda CX-60 2022 vanaf € 51.690. Gemiddeld verbruik Mazda CX-60 2022 van 1,5 liter per 100 km / van 66,7 km per liter / CO2-uitstoot van 33 g/km. Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn onder voorbehoud voor officiele homologatie. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.