Image
Mazda
PLAN JE VAKANTIECHECK
ALL-SEASON BANDEN 25% KORTING
AAN ALLES GEDACHT

AAN ALLES GEDACHT

 

We pakken het gewone leven weer op en ook hier wil je kunnen vertrouwen op je Mazda. Dan is het fijn als je daar op voorbereid bent met all-season banden. Kom langs en profiteer van 25% voordeel, ook per losse band. Zorg ervoor dat je aan alles gedacht hebt en kom ook langs voor een uitgebreide (terug van) vakantiecheck. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken, wanneer straks de eerste herfstbuien zich al weer gaan aandienen. Voor maar € 24,95 lopen we jouw Mazda helemaal na op alle belangrijke punten.

Image
Mazda

ALL-SEASON BANDEN 25% KORTING

Van dagenlang droog, tot een hevige bui die opeens over je heen kan komen, het weer kan altijd opeens omslaan en dan is het fijn als je hebt gedacht aan all-season banden. Deze hebben bij praktisch elk weertype grip dus kom bij ons langs en profiteer van 25% voordeel, ook per losse band.

Image
Mazda

TERUG VAN VAKANTIECHECK NÚ VOOR € 24,95

Kom langs bij ons! Dan lopen we je auto helemaal na, zodat aan alles is gedacht en je ook thuis weer met een veilig gevoel de weg op kan. Deze uitgebreide check is nu ook eens extra voordelig, want voor slechts € 24,95 zit je gegarandeerd goed. En mocht je nog op reis gaan, dan is het extra belangrijk van deze check gebruik te maken. Zodat je veilig op pad kan, waar je ook heengaat.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak voor de vakantiecheck of kom langs voor de zomer aanbiedingen. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 30 september 2022 of zolang de voorraad strekt.